moldova
своими руками
moldova
O nas

 

There are with Adcirca tadalafil how to buy viagra online. Heart and Stroke Foundation Canada and Canadian Cardiovascular SocietyFlibanserin, originally investigated just as one antidepressant, drugstore online.
argaiv1239

Zavetišče za zapuščene živali Zonzani se nahaja v majhnem naselju Jarmovec med krajema Dramlje in Šentjur v celjski regiji.

Prvi začetki so bili zelo pestri, saj ustanovitev zavetišča sega v daljno leto 1991 (23.06.1991), zgolj tri dni pred začetkom vojne za osamosvojitev Slovenije.

Zavetišče Zonzani je tako zavetišče z najdaljšim obstojem v Sloveniji, saj deluje že več kot 20 let. Slab začetek, dober konec, bi lahko rekli, saj je Zonzani po začetnih težavah kmalu zrasel in postal eden bolj priznanih slovenskih zavetiščza izgubljene živali. Sedaj nudimo zavetišče zapuščenim psom in mačkam, ter ostale veterinarske storitve za živali . Zavetišče danes nudi delo štirim zaposlenim, z nami pa sodelujejo tudi različne organizacije, aktivisti in drugi ljubitelji živali.

Več kot 20 let tradicije in izkušenj, ter strokovni pristop na področju oskrbe in dela z zapuščenimi živalmi pa je tudi podatek in referenca, da so živali pri nas v dobrih rokah. Vodja in lastnica zavetišča je Tatjana Lenko.

  '
своими руками

Ta spletna stran uporablja piškotke, da Vam omogoča nemoteno delovanje naaše spletne strani.Z klikom na gumb se strinjate z našimi pogoji. . Kaj so spletni piškotki?.

Strinjam se z piškotki na tej strani.